FICK ERBJUDANDE OM ATT TA ÖVER EN LOKAL, DÅ BÖRJADE RESAN MOT FÖRETAGADE TA FART!

Louise Fothälsa

Jag har varit och träffat Louise Gullfeldt som driver Louise fothälsa. Det första man känner när man möter henne är värme och omtanke.

“Berätta om din resa mot eget företag!”

Jag har jobbat många år inom äldrevården och trivs jätte bra med mitt jobb, jag tycker om att ta hand om människor. Intresset för nagelvård har vuxit sig fram de senaste åren. Jag började kollat runt på nätet efter utbildningar och fastande jag för en medicinskt fotvårdsutbildning i Stockholm. Efter några månader kom jag in på utbildning och fick tjänstledigt från mitt jobb inom äldrevården.

Jag hade inte tänkt så mycket på att starta eget utan mer att jag kunde få jobb som fotterapeut Under utbildningen gick jag och frågade en tjej som driver fotvårdsföretag i min hemort om hon hade tänkt anställa någon framöver. Hon svarade att det skulle hon inte, men om jag ville kunde jag ta över hennes ena lokal och köpa utrustningen som fanns där.

“På så sätt började resan till eget ta fart!”

Jag gick ner i tid på mitt jobb och började med att ansöka om F-skatt. Under samma tid kom jag i kontakt med Communicare. Det var så enkelt och bra att den hjälpen och servicen fanns på orten. Med stor hjälp av företagscoachen tog jag steg för steg till att bli egen företagare. Sen öppnade jag Louise fothälsa.

“Du erbjuder medicinsk fotvård och spa behandlingar för fötterna. Berätta om en spabehandling.”

Då har jag tända ljus och stillsam musik i lokalen, jag börjar med att klippa naglarna och fila foten lätt. Efter det peelar jag foten och ger en lerinpackning som får vara på i ca 10 min. Under tiden ger jag handmassage. När lerinpackningen är klar avslutas behandlingen med en skön fotmassage.

“Du är även med i Communicares lokala nätverk.”

Ja det stämmer, det är utvecklande och roligt att träffa andra som driver företag. Jag tycker man får massor av energi och idéer. Jag och en tjej från nätverket som håller på med spabehandlingar kommer snart arrangera Spakvällar tillsammans