Veckans Communicareföretag är Beatrice’s konditori & café i Filipstad

Beatrice's Konditori

Veckans Communicareföretagare är Beatrice Granfeldt som registrerade sitt företag Konditor Beatrice Granfeldt i oktober 2013. Beatrice har utbildat sig och arbetat utanför Värmland under flera år, men har nu flyttat hem till Värmland och Filipstad igen och driver från och med maj i år förutom sitt konditori även ett café: Beatrice´s Konditori och café som ligger på Vikgatan i centrala Filipstad.

Vad är det bästa med att vara egenföretagare?

Jag får göra det jag vill och bestämma mitt eget sortiment, jag driver ett företag som jag sätter min egen prägel på! När jag hittade en passande lokal så utökade jag mitt bageri med ett café, och nu kan man förutom att beställa tårtor, smörgåstårtor och bröd även fika på mitt mysiga café!

För mig är det viktigt att göra allt från grunden, och min drivkraft är att jag hela tiden vill utvecklas och lära mig mer.

Vad har du för tips till andra som funderar på att starta företag?

Det är viktigt att planera sin företagsstart noga, själv har jag arbetat vid sidan om till att börja med för att inte behöva ta så mycket lån. Jag hade sparat en hel del pengar när jag startade och jag köpte det mesta jag behövde på auktion.

Vad har du för planer framåt?

Jag vill växa och hoppas kunna anställa personal, just nu gör jag det mesta själv! En nyhet just nu är att jag börjat sälja frukostpåsar vilket jag tror mycket på.

Läs mer om Beatrice’s konditori & café på:
http://www.konditorbeatrice.se/

Annars kan du besöka hennes Facebooksida på:
https://www.facebook.com/beatriceskonditoriochcafe/