Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/9/e/communicare.nu/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/9/e/communicare.nu/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /customers/7/9/e/communicare.nu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 543 Tusen tack! – Communicare

Tusen tack!

Torsdagen den 10 december bjöd vi in till inflyttnings och glöggmingel i våra nya lokaler. Vi är så tacksamma över att så många tog sig tiden att komma och alla de underbara blommor och presenter vi fick. Tack!

Våra lokaler fylldes av glöggdoft, mingel och massa människor. Ca 85 personer kom och gick under vårt mingel och av det underbara sorl som var i lokalen kan vi med glädje säga att vårt inflyttnings och glöggmingel var en succé! Nu njuter vi av alla fina blommor och presenter och är så glada över alla er som finns runt om oss. Ni betyder oerhört mycket för oss!