Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/9/e/communicare.nu/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/9/e/communicare.nu/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /customers/7/9/e/communicare.nu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 543 Läs om veckans Communicare- medarbetare Susanne Ekmark! – Communicare

Läs om veckans Communicare- medarbetare Susanne Ekmark!

Läs om veckans Communicaremedarbetare Susanne Ekmark som arbetar som idélots i projektet Ung idé Värmland!

Vem är du?

Jag heter Susanne Ekmark och är utbildad till kommunikatör/informatör, jag har jobbat på Communicare i drygt två år. Jag har provat en hel del olika arbeten genom livet och brinner för företagande och landsbygdsutveckling. Jag bor i Borgvik i ett gammalt hus tillsammans med man, två barn, två katter och en hund.

Vad gör du på Communicare och vad är det roligaste med ditt jobb?

Jag är idélots i Grums och Kil. Mitt jobb går ut på att vara ett stöd för unga som vill utveckla sina idéer. Oftast handlar det om att man vill ha hjälp att ta reda på om det finns bärkraft i sin idé. Det är fantastiskt kul och inspirerande att följa en människa på resan mot sitt mål som egen företagare.

Vad gör du när du inte jobbar?

Fritiden handlar mycket om mina barn, renovering och trädgårdsarbete. Jag är också mycket i naturen tillsammans med min hund. Jag åker gärna på sol- och skidsemester vintertid, men sommaren vill jag vara hemma i Värmland och njuta av allt vackert vi har här. Jag läser mycket böcker och fotar en del när jag känner att jag har tid.

Vad har du för tips till unga människor som funderar på att starta företag?

Våga leva din dröm, börja småskaligt, ta hjälp av vänner och organisationer i din omgivning! Hör gärna av dig till någon av Communicares idélotsar om du har en idé du vill utveckla!