Att jag vågade ta steget

Malin
Malin Lindström med Inramad Inredning från Filipstad

Jag har varit och besökt Malin Lindström på hennes nystartade företag, Inramad Inredning i Filipstad. Vad som följer är en kort intervju om hennes verksamhet och inblandning i Communicare.

“Beskriv ditt företag.”

Det är en mysig liten inredningsbutik i lantlig stil som ligger i Filipstad . Den är kopplad till min inredningsblogg och snart kommer jag starta en webbshop.

“Hur kommer det sig att du ville starta eget företag?”

Jag har mer eller mindre haft eget företag i tanken hela livet, alla i min familj driver eget företag.

Jag har alltid haft ett stort intresse för inredning och foto och startade mitt första företag som frilansande skribent och fotograf. Mitt starka intresse för inredning utvecklades och jag började blogga på malinlindstroms.blogg.se/. Drömmen om inredningsbutik kopplad till min blogg gick i uppfyllelse genom att jag fick frågan att ta över en befintlig inredningsbutik här i Filipstad. Att ta över en butik gjorde att jag vågade ta steget.

“Hur känns det nu?”

Jättekul! Att välja att starta företag i Filipstad var självklart, vi har längtat tillbaka hit jag och min sambo. Vi vill ha vår framtid här och planerar att köpa hus.

“Vad händer härnäst med företaget?”

Jag ser fram emot julhandeln och de marknaderna som jag ska vara med på; Filipstads julmarknad och Nordmarks julmarknad. Sedan jobbar jag för fullt med att starta upp webbshopen! Med hjälp av sociala medier som jag jobbar mycket med kommer jag nå ut till allt fler kunder. Jag kommer bygga upp inspirationsavdelningar i butiken som jag sedan använder mig av i försäljningen.

“Du är med i Communicares nätverk för unga företagare, berätta.”

Jag tycker att Communicares nätverk är jättebra, här samlas unga företagare som är i samma fas och får prata av sig och diskutera med likasinnade.

“Har du något råd till de som drömmer om eget företag?”

VÅGA! Och.. Tänk på att ta hjälp av Communicare som har tid att lyssna och diskutera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *